Luovat työmahdollisuudet meriteollisuudessa -työpaja

torsdag, november 16, 2017 - 13:00 till 16:00
Novia, Aboa Mare
Auriga Business Center, Juhana Herttuan puistokatu 21, 2. krs.
Fritt inträde

Hei luovan alan taitaja tai yritys! Haluatko soveltaa osaamistasi meriteollisuudessa? Tule tutustumaan merikapteenikoulutuksessa käytettäviin simulaattoreihin ja sukeltamaan virtuaalimaailmaan VR-lasien avulla sekä etsimään palvelumuotoilun keinoin uusia luovan alan työmahdollisuuksia. Tapahtuma järjestetään Aboa Maren tiloissa, Auriga Business Centerissä, Turussa. Simulaattoreista ja merikoulun visuaalisesti hienoista tiloista saa ottaa vapaasti kuvia.

Tapahtumassa on myös kahvitarjoilu. Ilmoittauduthan siis ajoissa, jotta voimme huomioida mahdolliset allergiat.

Ilmoittautuminen 10.11. mennessä Lyytin kautta: https://www.lyyti.in/irmluovat

 

Lisää tietoa tapahtuman järjestäjästä:

IRM-Tool on innovaatiohanke, joka törmäyttää meriteollisuutta ja luovia aloja ajalla. Projektissa kehitetään konsepti/työkalu, jonka avulla innovaatioteoriat saadaan kenen tahansa hyödynnettäväksi konkreettisesti huolimatta ohjaavan henkilön tai kohderyhmän ammatillisesta taustasta. Projektissa kehitettävä työkalu pilotoidaan meriteollisuuden yritysten sekä luovan alan eri osaajien kanssa. Työkalun kehittämisessä hyödynnetään myös mm. palvelumuotoilun sekä media-alan osaamista. Projekti eroaa aiemmista rajapintainnovaatioiden kokeiluista ja pilotoinneista siinä, että se keskittyy erityisesti innovaatioprosessin loppuvaiheisiin, kuten konseptointi- ja lanseerausvaiheiseen. Projektista saadaan tietoa meriteollisuuden ja luovien alojen tarpeisiin sekä eri alojen koulutuksen kehittämiseen sekä koulutusviennin edistämiseen.

Projektia koordinoi Yrkeshögskolan Novia yhteistyössä Åbo Akademin ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Strategisena yhteistyökumppanina toimii Meyer Turun telakka. Projektia rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Mer information: 
Rita Rauvola, 050 563 6788, rita.rauvola@novia.fi