Vapaa pääsy

Mikä brändi? Miten luovaa työtä lisensoidaan - ja miksi pitäisi? Entä mihin kaikkeen kirjailija, elokuvantekijä tai pelialan osaaja tarvitsee agenttia?

Mitä? SOVELTUUKO TAIDE? -seminaari
Missä? Jyväskylän yliopistolla (Musica)
Milloin? 24.11. klo 9.30-15.15.

Mitä yhteistä on taiteella, sosiaali- ja terveysalalla sekä liiketoimintasuunnitelmalla? Tätä kysymystä on tutkittu perusteellisesti kolmivuotisessa ESR-rahoitteisessa Hyvinvoinnin välitystoimisto -hankkeessa. Haluamme nyt esitellä mitä saimme selville, ja mihin tämä kaikki mahdollisesti johtaa.

Vapaa pääsy

Minkä unelman tai idean sinä haluat toteuttaa?
Miten joukkorahoitus liittyy unelmiin?
Ilmoittaudu myös pitchaamaan!

Tule mukaan joukkorahoituksen iltapäivään! Saat tietoa joukkorahoituksen mahdollisuuksista ja vinkkejä kampanjan toteuttamiseen. Mukana mielenkiintoisia case-esimerkkejä ja mahdollisuus oman idean pitchaamiseen. Tilaisuus on tarkoitettu opiskelijoille, opettajille, asiantuntijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Vapaa pääsy

Kautta historian taide ja kulttuuri ovat olleet kiistattomia osia ihmisten elämää. Aikojen saatossa taiteen ja kulttuurin roolit ovat tyydyttäneet ihmisen viehätystä estetiikkaan, mutta sen roolit ovat liittyneet niin jumalten ja henkiolentojen kanssa keskusteluun kuin pyrkimykseen päästä käsiksi intuitioomme ja nähdä tulevaan.

Nyky-yhteiskuntamme nojaa vahvasti tieteeseen ja loogiseen ajattelumme siitä huolimatta, että tiedämme, että ajatteluamme ja päätöksiämme ohjaa moni muukin asia.

Vapaa pääsy

Hei luovan alan taitaja tai yritys! Haluatko soveltaa osaamistasi meriteollisuudessa? Tule tutustumaan merikapteenikoulutuksessa käytettäviin simulaattoreihin ja sukeltamaan virtuaalimaailmaan VR-lasien avulla sekä etsimään palvelumuotoilun keinoin uusia luovan alan työmahdollisuuksia. Tapahtuma järjestetään Aboa Maren tiloissa, Auriga Business Centerissä, Turussa. Simulaattoreista ja merikoulun visuaalisesti hienoista tiloista saa ottaa vapaasti kuvia.

Tapahtumassa on myös kahvitarjoilu. Ilmoittauduthan siis ajoissa, jotta voimme huomioida mahdolliset allergiat.

Vapaa pääsy

Pohjois-Savon liitto ja ELY-keskus järjestävät aamupäivän tilaisuuden EU:n rakennerahasto-ohjelman rahoitusmahdollisuuksista maakunnassa. Tilaisuus on kohdennettu maakunnan kehittäjille eli hankkeita potentiaalisesti toteuttaville organisaatioille (kunnat, kehittämisorganisaatiot, tutkimus- ja koulutusorganisaatiot, yhdistykset, osuuskunnat).

8.30  Aamukahvi (ilmoittautuneille)

9.00  Maakunnalliset kehittämistarpeet
         aluekehitysjohtaja Satu Vehreävesa, Pohjois-Savon liitto 

Vapaa pääsy

Onko sinulla luova idea? Tule inspiroitumaan ja kehittämään ideoitasi kanssamme luovan osaamisen ideajameihin! Kuulemme tilaisuudessa esityksiä ja keskustelemme siitä, miten taiteilija tai palvelumuotoilija voi toimia kaupungin kehittäjänä ja miten palvelumuotoilun opiskelijoita voisi hyödyntää paremmin. Ideajameissa kerrotaan myös, mikä on luovan osaamisen ESR-haku, millainen on hyvä idea ja kuka voi hakea. Hankehaku on käynnissä 30.11.2017 saakka.

Vapaa pääsy

Onko sinulla luovan alan hankeidea, jolle kaipaat rahoitusta? Luovan osaamisen ESR-haku on käynnissä 30.11.2017 saakka.

Har du en idé gällande kreativa branscher och behöver finansiering? ESF-ansökan för kreativt kunnande är på gång med deadline 30.11.2017. Vi organiserar ett informationstillfälle gällande ansökningen den 17 oktober i Helsingfors.

Vapaa pääsy

Onko sinulla luovan alan hankeidea, jolle kaipaat rahoitusta? Tule mukaan kuulemaan luovan osaamisen ESR-hausta ja työstämään omia ideoitasi kohti konkretiaa! Hankehaku on käynnissä 30.11.2017 saakka.

Luovan osaamisen hakuinfossa kerrotaan, mikä on luovan osaamisen ESR-haku, millainen on hyvä idea ja kuka voi hakea. Hämeen ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija Valtteri Karhu on paikalla kertomassa hausta ja hakukriteereistä sekä vastaamassa kysymyksiin.

Sivut