Taiteellisten interventioiden BAR CAMP -työpaja

Tiistai, toukokuu 23, 2017 - 14:00 - 17:00
Aalto Start-Up Center, Open Innovation House, Maarintie 6, 4.krs, 02150 Espoo (neuvotteluhuone Flow)
Tapahtumatyyppi: 
Vapaa pääsy
Taiteellisten interventioiden BAR CAMP -työpaja

Järjestäjä: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskus, Break in the Desk -hanke

Paikka: Aalto Start-Up Center, Open Innovation House, Maarintie 6, 4.krs, 02150 Espoo (neuvotteluhuone Flow)

Työpaja järjestetään Aalto Start-Up Center Spring Festivalin yhteydessä, joten osallistujat voivat samassa yhteydessä tutustua ASUCin tiloihin ja yrittäjiin, kuulla tuoreet yritystarinat ja Aallon uutiset, nauttia musiikista ja tarjoiluista (http://aaltofestival.fi/2017/fi/aalto-start-up-center/).

Työpajan moderoi Maisa Kantanen Pienyrityskeskuksesta. Johanna Wartio kertoo kokemuksistaan Pecsin, Nantesin ja Cordoban interventioviikoilta. Näiden viikkojen aikana eri puolilta Eurooppaa tulleet taiteilijat tuottivat taiteellisia interventioita paikallisissa organisaatioissa.

Työpajassa esitellään hankkeen tuloksia sekä hankkeessa kehitettyjä työvälineitä, joiden avulla taiteilijat / luovan alan osaajat pystyvät kehittämään osaamistaan sekä toteuttamaan vaikuttavia taiteellisia interventioita.

• Työpaja on maksuton ja avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita taide- ja kulttuurilähtöisen osaamisen soveltamisesta eri konteksteissa – paitsi luovan alan toimijoille, myös interventioiden tilaamisesta kiinnostuneille.

• Tarjoilun järjestämiseksi toivomme ilmoittautumisia työpajaan 19.5.2017 mennessä osoitteeseen maisa.kantanen@xamk.fi

Työpaja on osa Erasmus+ -rahoitteista Break in the Desk-hanketta (BitD), jossa on seitsemän eri EU-maan voimin pohdittu soveltavan taiteen kasvavaa roolia yhteiskunnan eri sektoreilla. (http://breakinthedesk.eu/)

Lisätietoja: 
Mervi Rajahonka, 040 755 1299, mervi.rajahonka@xamk.fi