Media & Message bisnesdeitit: tuottaja-, ostaja- ja rahoitustapaamiset av-tekijöille

Keskiviikko, elokuu 09, 2017
Startup Maria
Lapinlahdenkatu 16, 00101 Helsinki
Vapaa pääsy

Media & Message 2017 järjestetään Startup Mariassa Helsingissä 9.-10.8.2017. Tapahtuma käynnistyy keskiviikkona 9.8. deiteillä, jossa audiovisuaalisen alan tekijät voivat tavata tuottajia, ostajia ja rahoittajia. Ideanikkarit saavat mahdollisuuden testata konseptejaan niin tuotantoyhtiöillä, tv-kanavilla kuin julkissektorin rahoittajillakin kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Keskiviikon tilaisuus on tarkoitettu pienille tuotantoyhtiöille ja uusille tulokkaille, jotka hakevat asiakkaita, kumppaneita tuotantojen toteuttamiseksi tai ovat hakemassa julkista rahoitusta. Bisnesdeiteillä paikalla ovat kotimaiset tv-kanavat, isot tuotantoyhtiöt sekä agentit. Rahoittajista paikalla ovat Tekes ja AVEK ja NewCo Helsinki yrityspalvelut.

VARAA AIKASI TÄÄLLÄ!

Voit varata päivän aikana enintään 5 tapaamista. Varausten tulee olla tehtynä 22.6. mennessä. Saat oman deittiaikataulusi ennen Media & Messagea sähköpostitse.

Lisätietoa, koko tapahtuman ohjelma ja ilmoittautumiset 22.6. mennessä Media & Messagen verkkosivuilla osoitteessa www.mediamessage.fi

HUOM! Bisnesdeiteille osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä Media & Message -tapahtumaan.

 

Lisätietoja: 

Tapahtuman tuottaja Kati Uusi-Rauva
kati.uusirauva (a) gmail.com
+358 40 8658738