Kohti uusia seikkailuja!

Hanke päättyy – kiitos ja kumarrus!

Suomi, tuhansien unohdettujen hankkeiden maa?

Lue täältä Juurruttamisen 4 V:tä -opas!

Kiitos ja kumarrus!

Media: 
|

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin myös Creative and Inclusive Finland -hanke päättyy vuodenvaihteessa. Kiitos kuluneista vuosista kaikille mukana kulkeneille: kulttuuri- ja luovien alojen osaajille, nuorten innostajille, kaikelle hankeväelle, yhteistyökumppaneille, avunpyyntöihin vastanneille, uutiskirjeen lukijoille, someseuraajille.

Ajankohtaiset julkaisut

Olemme julkaisseet 2,5 vuoden aikana monenlaista hyödyllistä, johon voit palata vielä hankkeen päättymisen jälkeenkin.

Lataa tästä itsellesi:

Asiasanat

Pakallinen innostusta

Media: 
|

Nuorten kanssa työskenteleville suunnatusta Innostajan korttipakasta löydät käyttöösi menetelmiä ja konkreettisia työvälineitä työarkeesi. Nuorisotyössä on käytössä valtavasti erilaisia toimintatapoja. Tähän pakkaan on kerätty sellaisia, joita on käytetty ja kehitetty ESR-hankkeissa osallistamalla osaamista -toimenpidekokonaisuuden puitteissa. Löydät menetelmiä nuorten innostamiseen, kollegoiden kanssa työskentelyyn ja oman työsi jakamiseen muille.

Vuoden loppu tarinoita täynnä

Media: 
|

Loppuvuosi on mennyt tapahtumien suhteen vauhdilla luovien ihmisten yhteen kokoamisen parissa. Mikkelissä Kasarmin kampuksella 23.11.2017 puhuttiin joukkorahoituksen hakemisesta Crwdpuisto-tapahtumassa, johon saatiin hyvä määrä kuulijoita ammattikorkeakoulun opiskelijoista sekä opettajista. Heille esiteltiin Rami Laaksosen sekä Emilio Mäkipään tarinat – molemmat ovat joukkorahoituskampanjan keinoilla ryhtyneet viemään omaa ideaansa eteenpäin.

Suomi, tuhansien unohdettujen hankkeiden maa?

Media: 
|

Kuinka hankkeessa löydetyt hyvät asiat jäävät elämään, kun hanke loppuu? Juurruttaminen on haaste, joka yhdistää kaikkia hankkeiden parissa työskenteleviä.

Creative and Inclusive Finlandissa on kerätty hyviä käytänteitä siitä, miten toiminta jatkuu hankkeen päätyttyä. Keinot ovat monet, mutta niissä on paljon yhteistä ja yleistettävääkin. Hyviä käytänteitä on koottu tuoreeseen Juurruttamisen 4 V:tä -oppaaseen.

Asiasanat

Mikä on innostuksen anatomia?

Lue julkaisumme!

”Mikään tavallinen ei ole koskaan muuttanut mitään”

Media: 
|

"Nothing normal ever changed a damn thing”, kuului Slush 2017:n tunnuslause. Slush on melkoinen mylläkkä puheenvuoroja, startupeja esitteleviä standeja ja uusia kontakteja. Tapahtuma kuhisee nuorten energiaa ja ideoita, uusia aloitteita, innovaatioita ja tulevaisuutta. Puheenvuorot ovat myyviä ja vakuuttavia. Pöhinä imee kävijän mukaansa.

Innostuksen anatomia – pamfletti innostumisen iduista

Media: 
|

Matalia kynnyksiä, elämyksiä, yhdessä olemista, itse tekemistä, kohtaamista, onnistumista – ja kahvia: muun muassa tätä kaikkea on innostuksen anatomia! Creative and Inclusive Finland järjesti vuonna 2017 nuorten innostamisen työpajoja eri puolilla Suomea. Työpajoissa kerättyjen ideoiden ja oivallusten pohjalta syntyi pamfletti, jossa jaetaan nuorten parissa toimivien ammattilaisten kokemuksia siitä, mistä innostus rakentuu.

Sivut