NordMatch 2017 kokoaa nuorten osallistajat Helsinkiin

Euroopassa kasvaa nuorten sukupolvi, jonka näkymät tulevaisuuden työelämään ovat ennätyksellisen heikot. Työelämää mullistavat maailmanlaajuiset, historialliset muutokset: digitalisaatio ja robotisaatio sekä jo pitkälle edennyt talouden globalisaatio. Kuinka mahdollistamme nuorille merkityksellisen elämän aikana, jolloin tarjolla olevan palkkatyön määrä vähenee? Mitä työkaluja nuoret tarvitsevat, jotta he pärjäisivät ja onnistuisivat jatkuvan muutoksen alla olevassa työelämässä - ja maailmassa ylipäätään? Mikä on kansalaisyhteiskunnan, ja erityisesti kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen, rooli nuorten voimaannuttamisessa? Kuinka voimme rakentaa pohjaa positiiviselle muutokselle?

NordMatch 2017 tuo ideanikkarit Pohjois- ja Baltian maista jakamaan ja rikastamaan ideoita. Vuoden teeman, “Together for inclusion”, mukaisesti katseemme on ideoissa, jotka edistävät nuorten osallisuutta monialaisessa yhteistyössä kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kesken. Teema tekee myös kunniaa satavuotiaalle Suomelle.

Kaikkiaan neljäs NordMatch -konferenssi järjestetään 26.–27.10.2017 Helsingissä. Tapahtuman ohjelmassa on inspiroivia projektiesittelyjä, hyödyllisiä pitchaustyöpajoja, osallistujien omien ideoiden sparrausta, verkostoitumista kollegojen kanssa ja tietysti Pohjolan parhaat bileet!

Tiedätkö sinä casen, joka pitää ehdottomasti esitellä NordMatchin yleisölle? Tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen? Etsimme yhteistyökumppaneita erilaisiin rooleihin. Ole meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen nordmatch@luckan.fi.

Lisää tietoa seuraa lähiaikoina – saat uutiset ensimmäisenä seuraamalla NordMatchin Facebook-sivua tai verkkosivuja. Somessa keskustelua käydään tunnisteella #nordmatch2017.

Tapahtuman järjestää Creative and Inclusive Finland yhteistyössä Ammattikorkeakoulu Arcadan, Luckanin, Metropolia Ammattikorkeakoulun, Taideyliopiston, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk), Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry:n, Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry:n ja Olympiakomitean kanssa.