NordMatch 2017: Call for Cases on käynnissä!

Tiedätkö vaikuttavan projektin, mallin tai toimintatavan, joka osallistaa nuoria kulttuurin, liikunnan tai nuorisotyön keinoin? Etsimme innostavia esimerkkejä Pohjois- ja Baltian maista esiteltäväksi NordMatch 2017 -konferenssissa 26.–27.10. Helsingissä.

Call for Cases päättyy 6.6.2017, minkä jälkeen ammattilaisista ja nuorista koostuva paneeli valitsee konferenssissa esiteltävät caset – yhden kustakin maasta.

Lue lisää!

NordMatch 2017 tuo ideanikkarit Pohjois- ja Baltian maista jakamaan ja rikastamaan ideoita. Tapahtuman ohjelmassa on inspiroivia projektiesittelyjä, hyödyllisiä pitchaustyöpajoja, osallistujien omien ideoiden sparrausta, verkostoitumista kollegojen kanssa ja tietysti Pohjolan parhaat bileet!

Saat uutiset ensimmäisenä seuraamalla NordMatchin Facebook-sivua tai verkkosivuja. Somessa keskustelua käydään tunnisteella #nordmatch2017.

Tapahtuman järjestää Creative and Inclusive Finland yhteistyössä Ammattikorkeakoulu Arcadan, Luckanin, Metropolia Ammattikorkeakoulun, Taideyliopiston, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk), Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry:n, Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry:n ja Olympiakomitean kanssa.

Lisää tietoa: Call for Cases