Hyötypeliopintoja nyt saatavilla ilmaiseksi verkossa!

Voisiko pelaaminen olla hyödyllistä?

Käytä hyväksesi ainutkertainen tilaisuus ja osallistu veloituksetta hyötypeliaiheisille verkkokursseille! Itseopiskeluun ja yhdessä oppimiseen perustuvat kurssit ovat tarjolla vain 29.5.–31.8.2017. Kurssit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

  • Basics of Serious Games (5 op)
  • Hyötypelien perusteet (5 op) (sama sisältö kuin yllä)
  • Serious Games and Business (5 op)
  • Game and Gamification Design (5 op)

Opintojaksot soveltuvat kaikille taustasta ja alasta riippumatta. Aiempaa kokemusta peleistä tai ohjelmoinnista ei tarvita. Innostusta kylläkin! Lisätiedot ja kursseille liittyminen: www.segabu.fi

Kursseilta on mahdollisuus saada todistus, kunhan opinnot ovat hyväksytysti suoritettu sekä Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) vaatima seurantatietolomake on täytetty, allekirjoitettu ja lähetetty (lomake ja palautusosoite löytyy kurssialueelta). Jos olet tutkinto-opiskelija jossain korkeakoulussa, voit tiedustella omalta koulultasi opintojen korvaavuuksia.

Kaikkien kurssien arviointikriteerit ovat hyväksytty / hylätty.

Huomaathan, että opintojaksot ovat englanninkielisiä (lukuun ottamatta Hyötypelien perusteet -opintojaksoa, jonka tehtävänannot sekä osa materiaalista on suomenkielistä, kuitenkin osa materiaalista on myös englanniksi).

Kurssit ovat aukeavat 29.5.2017 osoitteessa www.segabu.fi. Suoritusaikaa on 31.8.2017 saakka.

Opintojaksot ovat kesällä 2017 ilmaisia, joten nyt kannattaa käyttää tämä erinomainen tilaisuus hyödyksi!